Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για την παρασκευή του μη θερμικά επεξεργασμένου κρεατοσκευάσματος που ονομάζεται "Salchichón" ή "Chorizo blanco" ποιότητας "Extra", παρασκευασμένο με τεχνικές αργής ωρίμανσης (θερμοκρασία 6 έως 12ºC και αρχική σχετική υγρασία από 78 έως 86%). Μορφή: σακούλα 4kg
Χάρη στην έγχυση 2k ή διπλού συστατικού, μπορούμε να εγχύσουμε δύο υλικά ταυτόχρονα, κάτι που βοηθά στη μείωση του χρόνου, του κόστους και της συναρμολόγησης.
Έχουμε στη διάθεσή σας μηχανές 2k με τεχνολογία περιστρεφόμενης πλάκας, με κλειστές θύρες και μετάφραση.